Ad Ultima Careers

Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit drie specifieke sectoren: de maakindustrie, de bouwsector en complexe logistiek. Wij begeleiden de volledige productiecyclus en het productieproces end-to-end. Op basis van oplossingen die we samen met onze partners Microsoft, PTC, … uitvoeren zorgen we zo voor efficiëntere processen en zuurstof voor de toekomst.

9altitudes is werkzaam in 5 landen: België, Nederland, Frankrijk, Denemarken en Slovenië. In België hebben we drie grote werklocaties: Kortrijk, Gent en Berchem. Aangevuld met flex werkplaatsen in het Regus netwerk.

Meer weten?
Bezoek onze website op adultimagroup.com

Bezoek onze corporate website op 9altitudes.com

Ons waardencharter

Ons waardencharter

We zijn één voor één mensen met passie, gedrevenheid en gezonde ambitie.

Onze klanten verdienen het beste van ons allemaal en daarom staat éénieder van ons garant voor een professionele attitude, persoonlijke inzet, de wil om te blijven groeien, de nodige flexibiliteit in beschikbaarheid in tijd en plaats. Proactief meedenken met je team en met je klant in een open debat cultuur creëert opportuniteiten voor alle partijen.

Ontdek ons waardencharter in detail

Women in tech

Of we noemen ze ook graag onze “Ladies of 9altitudes”! Deze vrouwen maken carrière in een mannenwereld. Maar dit willen wij veranderen. Niet met een verplichte quota maar wel door het oprechte verhaal van deze vrouwen naar buiten te brengen. Consultancy in de IT-wereld is óók een vrouwenwereld.

Meer op onze "Ladies of 9altitudes" pagina Women in tech

9altitudes - reach new heights

Ontdek de 9altitudes boodschap op 9altitudes.com