Ad Ultima Careers

Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit drie specifieke sectoren: de maakindustrie, de bouwsector en complexe logistiek. Wij begeleiden de volledige productiecyclus en het productieproces end-to-end. Op basis van oplossingen die we samen met onze partners Microsoft, PTC, … uitvoeren zorgen we zo voor efficiëntere processen en zuurstof voor de toekomst.

Ad Ultima Group is werkzaam in drie landen: België, Nederland en Frankrijk. In België hebben we 5 kantoren, mooi verspreid over Vlaanderen: Antwerpen, Turnhout, Leuven, Gent en ons hoofdkantoor te Kortrijk.

Meer weten?
Bezoek onze corporate website op adultimagroup.com

Ons waardencharter

Ons waardencharter

We zijn één voor één mensen met passie, gedrevenheid en gezonde ambitie.

Onze klanten verdienen het beste van ons allemaal en daarom staat éénieder van ons garant voor een professionele attitude, persoonlijke inzet, de wil om te blijven groeien, de nodige flexibiliteit in beschikbaarheid in tijd en plaats. Proactief meedenken met je team en met je klant in een open debat cultuur creëert opportuniteiten voor alle partijen.

Ontdek ons waardencharter in detail

Women in tech

Of we noemen ze ook graag onze “Ladies of Ad Ultima”! Deze vrouwen maken carrière in een mannenwereld. Maar dit willen wij veranderen. Niet met een verplichte quota maar wel door het oprechte verhaal van deze vrouwen naar buiten te brengen. Consultancy in de IT-wereld is óók een vrouwenwereld.

Meer op onze "Ladies of Ad Ultima" pagina Women in tech

#adultimalife

Ad Ultima Group is al lang geen lokaal consultancybedrijf meer. In een grote 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met kantoren in België, Nederland en Frankrijk. Om deze groep samen te brengen zakken we niet enkel jaarlijks af voor een gezamenlijk “Summer Event”, maar houden we onze collega’s ook digitaal bijeen met de hashtag #adultimalife. Volg onze avonturen achter de schermen op instagram.com/adultimalife