Ad Ultima Careers

Sollicitatieprocedure

  1. Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken. Stuur ons je CV en een gemotiveerd schrijven elektronisch door naar careers@adultimagroup.com.
  2. Na een grondige CV-screening contacteren we jou binnen de 2 weken om telefonisch af te stemmen. De juiste klik? Tijd om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten.
  3. Let’s meet! In een 1ste ontmoeting maak je kennis met een verantwoordelijke van ons HR-team.
  4. Still connecting? In een 2de ontmoeting maak je kennis met de verantwoordelijke van het kennisdomein waarnaar jouw interesse uitgaat.
  5. Assessment? Dat is mogelijk, afhankelijk van jouw interesse kan er een test plaatsvinden. Dit kan gaan van een kennistest, tot een taaloefening of een rollenspel.

Closing time! Samen bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden om hier een goeie start te maken. Welkom bij Ad Ultima Group!

Jouw eerste werkdag

Introductie:

Jouw eerste werkdag staat in het teken van een zorgeloze opstart en een snelle integratie. Starten doen we steevast met een welkomstmeeting. We dompelen je onder in de historiek van Ad Ultima Group, laten je kennismaken met wat wij aan producten en diensten op de markt brengen en hoe we intern functioneren.  We regelen ook alle administratie zodat je daar alvast geen kopzorgen meer over hoeft te hebben. Na een ontspannende lunch met je peter of meter, maak je verder kennis met jouw team in de namiddag en leer je verder werken met onze interne tools. Ons online samenwerkingsplatform, de servicedesk en jouw persoonlijke administratie kent na dag 1 geen geheimen meer.

Geen praktische rompslomp:

Alles staat geconfigureerd voor je klaar bij de start. We loggen samen een eerste maal in op alle systemen op je nieuwe computer en doorlopen alle tools. Bij ons geen heen-en-weer geloop naar de IT-afdeling.

Ontbijt met de CEO:

Onze CEO ontmoet je graag, samen met alle andere nieuw gestarte collega’s in de eerste weken na je opstart voor een ontbijt in ons hoofdkantoor. Hij vertelt jullie zelf zijn visie en strategie voor de toekomst en is benieuwd naar jullie ideeën. Een ideaal moment om extra collega’s te leren kennen en om je warm te laten maken voor onze toekomst samen.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Iedere werknemer is chauffeur van zijn of haar carrière. Weten waar je naartoe wil rijden en langs welke weg, maakt de reis echter een stuk aangenamer. Daarvoor dient een PDP: Een personal development plan. Het is je kompas voor je professionele carrière binnen Ad Ultima Group. Met elke collega die start maken we samen een ontwikkelingsplan, die het ganse jaar door wordt opgevolgd en elk jaar wordt hertekend. Vertrekken doen we steeds vanuit jouw grootste sterktes en talenten en waar je hart spontaan van sneller gaat slaan.

In het ontwikkelingsplan stellen we ook doelen. Het aanleren van een nieuwe software module, het inbouwen van een commerciële rol in je functie of de doorgroei naar een rol als projectleider… kunnen hiervan voorbeelden zijn en we spreken een haalbaar traject om je doelen te bereiken.  In dit plan kunnen opleidings – en kennisdoelen zijn vervat, worden afspraken gemaakt en/of kunnen nieuwe uitdagingen worden opgetekend. Het ontwikkelingsplan krijgt steeds vorm door een wisselwerking van jou als werknemer en de organisatie.

Een persoonlijk ontwikkelingsplan heeft vele voordelen. Het is een platform om samen met je leidinggevende na te denken over je loopbaanwensen en deze vorm te geven. Het biedt inzicht over je sterktes, uitdagingen en zwaktes. Het legt nieuwe opportuniteiten bloot en het houdt rekening met wat je zelf voor ogen hebt in jouw carrière. Het biedt je een duidelijk houvast. Geregeld zitten we opnieuw samen om je ontwikkeling te bespreken. Dit maakt dat wij als werkgever tijdig kunnen bijsturen. Heb je extra opleiding, tools of hulpmiddelen nodig om te slagen in je opgestelde doelen, dan kan je daar ook op rekenen. Gaan er noden leven of heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan hertekenen we samen jouw traject.