Ad Ultima Careers

Onze divisie, Digital Workplace streeft er met hun Ex Arte oplossing resoluut naar organisaties te bevrijden van logge, inefficiënte processen. Zo kunnen onze klanten zich focussen op wat echt belangrijk is: hun job. Onze missie? Documenten – op het juiste moment – tot bij de juiste persoon!

Jouw stage vindt plaats op ons hoofdkantoor te Kortrijk of in de Ghelamco Arena te Gent.

Stageplaats 1:
Jouw stageproject bestaat eruit om documenten vanuit het Microsoft Office pakket (Excel, Word, PowerPoint …) via de “Save As” optie of via een knop in de “ribbon” te archiveren in het Ex Arte archief gelinkt aan een transactie in Microsoft Dynamics CRM, AX of NAV.

Jouw ultieme einddoel?
Een werkende plug-in ontwikkelen voor Microsoft Office (Office365) als uitbreiding op de bestaande Ex Arte oplossing.

Ontwikkelingsomgeving:
Microsoft C# .NET en MS Office

Stageplaats 2:
Jouw stageproject bestaat er uit om documenten die beschikbaar zijn op een smartphone te digitaliseren in het Ex Arte archief, gelinkt aan een transactie in Microsoft Dynamics CRM, AX of NAV. Daarnaast ga je als tweede uitdaging uitvlooien hoe we omgaan met de verschillende mogelijkheden: Android, iOS, Windows Phone en een analyse op te maken van de voordelen van 1 uniforme Ex Arte Application die werkt op al deze systeemtoepassingen versus een opsplitsing in verschillende apps.

Jouw ultieme einddoel?
Het opstellen van een functioneel en technische analyse inclusief het uitwerken van een oplossing, waarbij je een werkende app ontwikkelt voor minimum 1 platform.

Ontwikkelingsomgeving:
Microsoft C# .NET op Xamarin

 

Jaarlijks stellen wij een aantal stageprojecten open over onze verschillende competenties heen, maar we staan ook open voor spontane voorstellen. Solliciteren voor een stage kan, door jouw specifieke motivatie (sollicitatie op een bestaande stageplaats of een eigen stageontwerp) en CV te sturen naar careers@adultimagroup.com.