Ad Ultima Careers

Ervaring binnen de sector is mooi meegenomen om bij ons je carrière te starten, maar hoeft absoluut geen must te zijn. Integendeel. Door de interne opleidingsmogelijkheden, is bij ons met de juiste ingesteldheid, motivatie en leergierigheid voor iedereen een traject weggelegd. Het enthousiasme breng je zelf binnen, maar het werken aan je kennis en expertise doen we samen.

Open university/omscholen

In de sneldraaiende wereld van IT is blijvend bijscholen een must. Daarom hechten we het ganse jaar door groot belang aan kennisdeling.

Onze Open University maakt het mogelijk om doorheen het jaar ook bij te leren van jouw collega’s intern. Een ‘position switch’ is bij ons nooit uitgesloten en onze trainingstrajecten stellen ons in staat, werknemers flexibel om te scholen in een nieuwe business unit of rol.

Contacteer Christophe

Interesse in een job maar geen matchende vacature? Geef ons een seintje!

Geef het beste van jezelf, en wij doen de rest...

Flexibel werken

Flexibel werken

Niet bij de klant? Dan kunnen onze consultants zowel vanuit één van onze kantoren of van thuis uit aan de slag. Naast enkele praktische afspraken, kiest iedereen verder zelf hoe hij of zij het liefste werkt.

Begeleiding & opleiding

Begeleiding & opleiding

Wanneer je bij ons begint te werken, doen we er alles aan om je integratie in je functie te vergemakkelijken. Daarom krijg je als nieuwkomer steeds een peter of meter toegewezen.

Eigen wagen & tankkaart

Eigen wagen & tankkaart

Consultancy is dicht bij de klant staan. Dit vraagt een regelmatige verplaatsing naar onze klanten. Wij zorgen voor elk van onze werknemers dan ook voor een geschikte wagen met bijhorende tankkaart.

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering

Met een hospitalisatieverzekering van DKV kan je op beide oren slapen. DKV staat gekend voor sterk prijs/kwaliteit en zorgt ervoor dat hospitalisatiekosten terugbetaald worden.

Veelgestelde vragen en meer...

Sollicitatie procedure
Sollicitatie procedure

Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken.

Ontdek hoe
Jouw eerste werkdag?
Jouw eerste werkdag?

Jouw eerste werkdag staat in het teken van een zorgeloze opstart en een snelle integratie. Starten doen we steevast met een welkomstmeeting.

Ontdek hoe
Persoonlijk opleidingsplan
Persoonlijk opleidingsplan

Iedere werknemer is chauffeur van zijn of haar carrière. Weten waar je naartoe wil rijden en langs welke weg, maakt de reis echter een stuk aangenamer.

Ontdek hoe

Recente vacatures