Ad Ultima Careers

Ad Ultima Group biedt een volledig opleidingstraject voor jonge starters zodat je met de meest ervaren experts aan je zijde, je weg kan vinden in onze wereld. We willen jou graag laten proeven van het consultancyleven!  Dit kan eerst en vooral via onze Kick-Start Academy die elk jaar op 1 september van start gaat.

Kick-Start Academy

Sta je te popelen om na je opleiding te starten met je eerste job? Wil je zo snel mogelijk concrete ervaring opbouwen? Lees zeker even verder: onze Kick-Start Academy is je misschien wel op het lijf geschreven!

Ons aanbod?

  • Een intensief opleidingsprogramma op maat
  • Individuele coaching, begeleiding en doorlopende ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Duidelijke groeimogelijkheden
  • Een uitdagende en dynamische omgeving waar proactiviteit en initiatief aangemoedigd worden
  • Een aantrekkelijk financieel pakket met onder meer een bedrijfswagen

Kick-Start Academy

Werk je graag in team? Hou je van afwisseling? Klaar om jouw horizon te verbreden?
De Kick-Start Academy is ons 3-maand durend fast-track parcours die jou klaarstoomt tot consultant binnen één van onze teams!

Lees verder

Ontmoet ons op onderstaande contactmomenten

Geef het beste van jezelf, en wij doen de rest

Flexibel werken

Flexibel werken

Niet bij de klant? Dan kunnen onze consultants zowel vanuit één van onze kantoren of van thuis uit aan de slag. Naast enkele praktische afspraken, kiest iedereen verder zelf hoe hij of zij het liefste werkt.

Begeleiding & opleiding

Begeleiding & opleiding

Wanneer je bij ons begint te werken, doen we er alles aan om je integratie in je functie te vergemakkelijken. Daarom krijg je als nieuwkomer steeds een peter of meter toegewezen.

Eigen wagen & tankkaart

Eigen wagen & tankkaart

Consultancy is dicht bij de klant staan. Dit vraagt een regelmatige verplaatsing naar onze klanten. Wij zorgen voor elk van onze werknemers dan ook voor een geschikte wagen met bijhorende tankkaart.

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering

Met een hospitalisatieverzekering van DKV kan je op beide oren slapen. DKV staat gekend voor sterk prijs/kwaliteit en zorgt ervoor dat hospitalisatiekosten terugbetaald worden.

Veelgestelde vragen en meer...

Sollicitatie procedure
Sollicitatie procedure

Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken.

Ontdek hoe
Jouw eerste werkdag?
Jouw eerste werkdag?

Jouw eerste werkdag staat in het teken van een zorgeloze opstart en een snelle integratie. Starten doen we steevast met een welkomstmeeting.

Ontdek hoe
Persoonlijk opleidingsplan
Persoonlijk opleidingsplan

Iedere werknemer is chauffeur van zijn of haar carrière. Weten waar je naartoe wil rijden en langs welke weg, maakt de reis echter een stuk aangenamer.

Ontdek hoe
Stage lopen bij Ad Ultima Group

Stage lopen bij Ad Ultima Group

Wij bieden mogelijkheden voor studenten in een technische (Toegepaste informatica, NMCT, Computerwetenschappen) als in een niet-technische richting (Handelsingenieur, Finance, Economie, HR, Marketing)… die analytisch zijn ingesteld en reeds interesse toonden in bedrijfsoptimalisatie, automatiseren van processen en consultancy.

Jaarlijks stellen wij een aantal stageprojecten open over onze verschillende competenties én partners heen, maar we staan ook open voor spontane sollicitaties. Solliciteren voor een stage kan, door jouw specifieke motivatie (sollicitatie op een bestaande stageplaats of een eigen stageontwerp) en CV te sturen naar careers@adultimagroup.com.

Recente vacatures