Ad Ultima Careers

Of je nu aan de start staat van jouw carrière of een ‘ancien’ bent in jouw specialisatie, er is plaats voor jou bij 9altitudes. Het verschil in ervaring vraagt uiteraard een aangepaste begeleiding. Op deze website leer je meer over ons junior-en seniortraject.

Twijfel je over het mogelijke verloop van een carrière bij 9altitudes? Neem vrijblijvend contact met ons op via be.careers@9altitudes.com, we staan je met plezier te woord.

Wat voor profielen zoeken wij?

Ik wil mijn
carrière starten

We bieden je een volledig opleidingstraject
voor jonge starters met de meest
ervaren experts aan je zijde.

Ontdek hoe

Ik wil mijn
carrière uitbouwen

Ervaren binnen de sector is mooi
meegenomen om bij ons je carrière te starten,
maar hoeft absoluut geen must te zijn.

Ontdek hoe

Doorgroeimogelijkheden

9altitudes is een flexibele en dynamische organisatie, die jouw groei op uiteenlopende manieren mogelijk maakt. Je kan specialiseren binnen bepaalde sectoren of producten. Ligt je sterkte in het managen van tijd en budgetten, dan is een rol als project of service delivery manager misschien je roeping. Ben je goed in het begeleiden en motiveren van mensen, dan is een rol als peter of meter of competence manager wel op je lijf geschreven. We geven je alles in handen om je verder te ontwikkelen en zelf je carrière uit te bouwen. Bij ons krijg je de nodige autonomie en verantwoordelijkheid om je rol binnen 9altitudes waardevol en zinvol te maken.

Doorgroeimogelijkheden

Veelgestelde vragen en meer

Sollicitatie procedure?
Sollicitatie procedure?

Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken.

Ontdek hoe
Jouw eerste werkdag?
Jouw eerste werkdag?

Jouw eerste werkdag staat in het teken van een zorgeloze opstart en een snelle integratie. Starten doen we steevast met een welkomstmeeting.

Ontdek hoe
Persoonlijk opleidingsplan
Persoonlijk opleidingsplan

Iedere werknemer is chauffeur van zijn of haar carrière. Weten waar je naartoe wil rijden en langs welke weg, maakt de reis echter een stuk aangenamer.

Ontdek hoe