Ad Ultima Careers

Of je nu aan de start staat van jouw carrière of een ‘ancien’ bent in jouw specialisatie, er is plaats voor jou bij Ad Ultima Group. Daarnaast hoef je ook niet per se een lange ervaring in consultancy of in de IT-wereld hebben opgebouwd om bij ons als consultant aan de slag te kunnen. Jouw inzet en motivatie is van grootste belang. Het verschil in ervaring vraagt uiteraard een aangepaste begeleiding.

Ad Ultima Group biedt een volledig opleidingstraject voor jonge high potentials zodat je met de meest ervaren experts aan je zijde, je weg kan vinden in onze wereld. We willen jou graag laten proeven van het consultancyleven!

Noor is één van onze jongste IT – ladies. Na haar master bedrijfskundige systeemtechnieken en operationeel onderzoek wou Noor vooral een job waarin ze veel klantencontact had en veel kon bijleren in een geborgen omgeving. Het drie maand durend opleidingstraject van Ad Ultima Group, de Kick-Start Academy, de nauwe begeleiding door haar peter Tom en de goede contacten voorafgaand aan haar sollicitatie gaven voor Noor de doorslag om voor ons te kiezen. Daar heeft ze absoluut geen spijt van.

 

Contactmomenten

Interesse om te solliciteren voor de Kick-Start Academy maar nog niet helemaal zeker van je stuk? Vind ons dit voorjaar terug op jobbeurzen door het ganse land of stuur een mailtje naar hrm@adultimagroup.com