Ad Ultima Careers

Elke werknemer in Ad Ultima Group is uniek. Net deze unieke combinatie van getalenteerde collega’s en persoonlijkheden met verschillende ambities, wensen en talenten heeft Ad Ultima Group gemaakt tot een onderneming met een DNA dat bruist van ondernemerschap, autonomie en goesting om te slagen in alles wat wij doen.

Wanneer je bij ons begint te werken, doen we er alles aan om je integratie in je functie te vergemakkelijken. Als junior krijg je steeds een peter of meter toegewezen. Naast een persoonlijke coach, zorgen we bij elke nieuwe collega voor een ontwikkelingstraject op maat en een ruim aanbod aan training-en opleidingsmogelijkheden.

Stijn de Glas werkt reeds 2 jaar voor Ad Ultima group: “Ik voelde mij op mijn vorig werk een echte ‘senior-senior’. Hier voel ik mij wel een senior, maar de kennis die hier in Ad Ultima zit, geeft mij de kans om nog veel meer bij te leren.” Op de vraag hoe hij die kennis op kan doen is Stijn duidelijk: “Sowieso is er altijd een stuk zelfstudie. Maar die kennis wordt ook veel spontaan gedeeld via mailverkeer binnen het team of via specifieke ‘competence team meetings’ waarbij we bepaalde aspecten uitlichten.

 

Kennis doorgeven…

Stijn is naast zijn werk als Finance consultant al twee jaar op rij peter van een junior collega. Een uitdaging die perfect bij hem past en grote voldoening geeft. “Een nieuwe collega opleiden, mijn kennis delen, hen uitdagen en zien groeien in hun job door mijn bijdrage, is een meerwaarde geworden in mijn werk hier. Niet alleen is het ongelofelijk plezant om te doen, ook zij leren mij nieuwe zaken bij waar ik van versteld sta. De band die je met je petekind opbouwt, is er ook één die nooit meer weggaat. Als ik Joost, mijn petekind van vorig jaar tegenkom, dan is dat steeds opnieuw een prettig weerzien”.

Terug naar “Hoe we werken.