Ad Ultima Careers

Elke werknemer in Ad Ultima Group is uniek. Net deze unieke combinatie van getalenteerde collega’s en persoonlijkheden met verschillende ambities, wensen en talenten heeft Ad Ultima Group gemaakt tot een onderneming met een DNA dat bruist van ondernemerschap, autonomie en goesting om te slagen in alles wat wij doen.

Deze uniciteit trekt Ad Ultima ook door in het hanteren van een persoonlijke aanpak om iedereen te laten groeien in zijn of haar rol. Dit vraagt maatwerk, luisteren naar elkaar, creatief denkwerk en het uitzetten van persoonlijke ontwikkelingspaden voor elke werknemer in ons bedrijf. Wij geloven dat deze persoonlijke aanpak werkt.  Onze sector vraagt veel van onze mensen, dat weten wij. Wij verwachten van iedereen elke dag opnieuw de volle goesting om er 200% voor te gaan… In ruil daarvoor zetten wij onze werknemers centraal en helpen we hen ontplooien, elke dag opnieuw. Van daaruit vertrekt alles.

Groeien binnen Ad Ultima Group

Simon Bruynsteen begon 11 jaar geleden bij Ad Ultima Group als consultant, maakte de overstap naar een presales rol en groeide uiteindelijk door naar accountmanager. Zijn carrièrepad is een mooi voorbeeld van hoe je binnen Ad Ultima Group je eigen carrière kan uittekenen en vorm geven.

Ik kom uit een nest van zelfstandigen. Dus mijn eerste idee was – toen ik bij Ad Ultima Group begon – om een paar jaar ervaring op te doen en daarna resoluut te starten met een eigen zaak. Ondertussen is gebleken dat Ad Ultima Group een werkgever is die mij de nodige kansen biedt om de ontwikkeling waar ik zo naar uitkijk, ook mogelijk te maken in een werknemersverband. Het is dan ook aan de werknemer om die wensen te uiten en bepaalde kansen te grijpen om de volgende stap in je carrièrepad waar te maken.

Terug naar “Hoe we werken