Ad Ultima Careers

Werken wij 9altitudes is uniek. Deze sector vraagt veel van onze consultants, maar het groepsgevoel en de collegialiteit blijft primeren. Van daaruit vertrekt alles. Lees hieronder een aantal cases van collega’s of neem er ons waardencharter bij.

Kennisdeling en blijvend leren

met Stijn de Glas

“Er is altijd een zekere zelfstudie nodig, maar we houden hier ook geregeld competence team meetings om bepaalde kennis te delen.”

Lees meer Kennisdeling en blijvend leren

Doorgroeien bij Ad Ultima Group

met Simon Bruynsteen

“Ik kom uit een familie van zelfstandigen. Al snel bleek Ad Ultima Group een bedrijf te zijn die me de uitdagingen en groeimogelijkheden kon geven die ik nodig had.”

Lees meer Doorgroeien bij Ad Ultima Group

EQ en ondernemerschap

met Elien Snoeck

“Als ik denk aan het Ad Ultima DNA, dan denk ik in de eerste plaats aan ondernemerschap. En dat is niet enkel voor projectmanagers, consultants of het management.”

Lees meer EQ en ondernemerschap
Ons waardencharter

Ons waardencharter

We zijn één voor één mensen met passie, gedrevenheid en gezonde ambitie.

Onze klanten verdienen het beste van ons allemaal en daarom staat éénieder van ons garant voor een professionele attitude, persoonlijke inzet, de wil om te blijven groeien, de nodige flexibiliteit in beschikbaarheid in tijd en plaats. Proactief meedenken met je team en met je klant in een open debat cultuur creëert opportuniteiten voor alle partijen.

Ontdek ons waardencharter in detail

9altitudes - reach new heights

Ontdek de 9altitudes boodschap op 9altitudes.com