Ad Ultima Careers

Deze stageplaats is geschikt voor wie een carrière als support engineer Infrastructure of system engineer ambieert. Ad Ultima Group biedt ook op het vlak van IT – ondersteuning al jarenlang een gedegen ondersteuning voor onze klanten. Ons Infrastructure team levert dagelijks diensten en support op het vlak van servermigratie, virtualisatie, cloud transitie, cybersecurity, remote workplaces en dit gebaseerd op hardware en software van wereldleiders zoals HP, Microsoft, Hyper – V en Symantec.

Jouw stage vindt plaats op ons hoofdkantoor te Kortrijk.

Stageomschrijving:

Je loopt mee, onder begeleiding van een ‘peter’, in het team van IT-infrastructuur en krijgt een specifiek takenpakket toegewezen. Hiervoor krijg je de nodige vrijheid en flexibiliteit om zich in de materie in te werken.

Je leert kennis maken en het hanteren van volgende zaken: Finetuning Firewall, Single Sign On, Security, automatische rollout PC-park, Finetuning WSUS, hands on IT Netwerkbeheer, Support externe/interne klanten, …

Jouw taken kunnen de volgende zijn:

  • Firewall issues en uitzoeken naar methodiek voor Single Sign On
  • Uitrol/maintenance WSUS-server
  • Onderzoeken hoe we onze interne laptops beter kunnen uitrollen
  • Meehelpen met de interne helpdesk en support intern/extern onderhouden
  • Onderhouden van het interne netwerk

Jouw ultieme einddoel?

  • Je leert zelfstandig omgaan met IT – problemen & je acteert mee op onze IT-projecten in een moderne en gestructureerde omgeving

 

Jaarlijks stellen wij een aantal stageprojecten open over onze verschillende competenties heen, maar we staan ook open voor spontane voorstellen. Solliciteren voor een stage kan, door jouw specifieke motivatie (sollicitatie op een bestaande stageplaats of een eigen stageontwerp) en CV te sturen naar careers@adultimagroup.com.