Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Service Delivery Manager die zijn team en projecten naar een hoger niveau kan tillen? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als Service Delivery speel je een sleutelrol tussen jouw toegewezen klanten en 9altitudes. Voor jouw klanten ben je een trusted advisor die mee de plannen maakt voor het uitvoeren van de bedrijfsstrategie. Je daagt de klant uit op vlak van digitale transformatie en digitale innovatie. Samen met je team van consultants ben je ook verantwoordelijk voor de digitalisering van bedrijfsprocessen en de operationele ondersteuning ervan.

De oplossingen die 9altitudes bij klanten implementeert zijn end-to-end, wat ervoor zorgt dat je ook een ruimte kijk krijgt op de bedrijfsprocessen in een bepaalde industrie-vertical. Deze job geeft jou de kans om uitdagende innovaties te begeleiden.

Als sleutelfiguur rapporteer je regelmatig aan de directie van je toegewezen klanten en 9altitudes. Je werkt nauw samen met de accountmanager om nieuwe opportuniteiten bij jouw klanten vorm te geven.

9altitudes zorgt voor een gedegen opleidingsprogramma. Voor beginnende Service Delivery Managers wordt een uitgebreide opleiding voorzien waarbij elementen uit ITIL V4, Scrum, PMBOK en 9altitudes eigen IP aangereikt worden om een succesvolle carrière als Service Delivery Manager uit te bouwen.

Wat mag je als Service Delivery Manager van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als Service Delivery Manager?

 • Je hebt een master diploma of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in de ERP-wereld (Microsoft Dynamics AX/ D365, Baan, SAP, JD Edwards, Microsoft Dynamics NAV,…) en hebt een eerste ervaring met project management of service delivery management achter de rug;
 • Kennis van Microsoft D365 is een voordeel;
 • Je bent ITIL en/of PMP/PRINCE2… gecertifieerd of bent bereid deze opleiding te volgen;
 • Je bezit een service gedreven enthousiasme en een positieve klantgerichte instelling;
 • Je anticipeert proactief op problemen en werkt oplossingsgericht. Voor je klanten ben je hun dagelijks aanspreekpunt;
 • Je bent communicatief, assertief, doel – en klantgericht en gaat voor toegevoegde waarde via teamwork. Je neemt “ownership” op en je draagt kwaliteit & klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Als people manager motiveer en stimuleer je jouw team om samen de vooropgestelde doelen te bereiken. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goede basis van het Frans;

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.