Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Project Manager die zijn team en projecten naar een hoger niveau kan tillen? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als Project Manager is het jouw taak om alle fases van het implementatieproject te voltooien en te zoeken naar continue verbetering. Je bent eindverantwoordelijke voor hoogwaardige projecten en staat garant voor de project oplevering naar tevredenheid van de klant.

Verder speel je als Project Manager een cruciale rol bij het ondersteunen en coachen van projectmanagementmethodieken en -principes aan het projectteam. Samen met de domein managers werk je voor elk project aan een geschikt team – all about people!

Vervolgens organiseer je regelmatig projectgesprekken en vergaderingen met de klanten en stuur je proactief bij waar nodig – Involved to evolve, together we can make a difference.

Als people manager heb je de vaardigheden om individuele medewerkers te motiveren en te betrekken in het projectproces. Gedurende de wekelijkse PM-meetings en maandelijkse steerco meetings streven jullie samen naar verbetervoorstellen, om zo voor “the extra mile” te kunnen gaan voor de klanten. Ten slotte rapporteer je aan het PMO Management.

Wat mag je als Project Manager van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als Project Manager?

 • Je bent bij voorkeur Master of een ervaren Bachelor met een vergelijkbaar kennisniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met project Management bij implementatie van IT- bedrijfsoplossingen;
 • Inzicht in één of meer van volgende businessprocessen: logistiek, productie, planning, warehouse management, verkoop, aankoop, financiën, project accounting, is een stevige troef;
 • Kennis van Microsoft Dynamics 365, CE, PLM is een voordeel, maar niet noodzakelijk;
 • Je bent communicatief, klantgericht, gaat voor toegevoegde waarde via teamwork.
 • Je neemt “ownership” op, voert kwaliteit hoog in je vaandel en beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goede basis van het Frans;

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.