Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Business Central Consultant die energie krijgt van het in kaart brengen van werkprocessen en deze dan vast te leggen in blauwdruk? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als Senior Consultant ben je in de lead en verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van onze klanten bij hun implementatie projecten van Business Central (Microsoft Dynamics NAV), met name op het gebied van handel en productie en de daaraan gerelateerde onderwerpen zoals SFC, MRP, WMS, MES, intercompany problematiek en de nodige rapportages.

Je kent de kneepjes van het vak en hebt ruime ervaring met Business Central en het Microsoft Dynamics 365 pallet. Je begrijpt haarfijn waar organisaties behoefte aan hebben en weet dit te vertalen naar een passende en zo optimaal mogelijk werkende oplossing.

Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant op jouw werkterrein, of het nu gaat om het verbeteren van processen, het helpen bij het nemen van besluiten over de juiste inrichting van de software, of adviseren over belangrijke vraagstukken op het gebied van integratie en connectiviteit.

Verder speel je als Business Central Consultant een cruciale rol bij het ondersteunen en coachen van mede consultants – all about people!

Vervolgens organiseer je regelmatig projectgesprekken en vergaderingen met de klanten en stuur je proactief bij waar nodig – Involved to evolve, together we can make a difference.

Wat mag je als Business Central Consultant van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als Business Central Consultant?

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als ERP consultant in productie- en/of handelsomgevingen;
 • Kennis en ervaring met de financiële module van Dynamics NAV/BC;
 • Je bent communicatief, klantgericht, gaat voor toegevoegde waarde via teamwork.
 • Je neemt “ownership” op, voert kwaliteit hoog in je vaandel en beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goede basis van het Frans;

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.