Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Microsoft D365 CE Business Consultant die zijn projecten naar een hoger niveau kan tillen? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als Microsoft Dynamics CE Consultant sta je in voor het opzet en de implementatie van een CRM oplossing die onze klant help het maximum te halen uit de interacties met zijn klanten. Vervolgens verzamel je de noden van de klant in een requirements analyse en analyseer je de vereisten in nauwe samenwerking met de eindgebruikers.

Verder teken je de bedrijfsprocessen goed uit en kijk je waar deze geoptimaliseerd kan worden. Op basis van deze informatie ontwerp en implementeer je een geschikte oplossing. Daarbij test je uitvoerig de functionaliteiten.

Vervolgens speel je als Microsoft D365 CE Business Consultant een cruciale rol bij het ondersteunen en coachen van de eindgebruikers – Involved to evolve, together we can make a difference.

Als Microsoft Dynamics CE maak je actief deel uit van ons CRM team.

Wat mag je als Microsoft D365 CE Business Consultant van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als Microsoft D365 CE Business Consultant?

 • Je bent bij voorkeur Master of een ervaren Bachelor met een vergelijkbaar kennisniveau;
 • Je hebt minimum 3 à 5 jaar functionele ervaring in CRM consultancy en/of CRM business processen;
 • (Technische) Kennis & certificatie van Microsoft Dynamics 365 for customer engagement is een pluspunt;
 • Je bent communicatief, klantgericht, gaat voor toegevoegde waarde via teamwork;
 • Je neemt “ownership” op, voert kwaliteit hoog in je vaandel en beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goede basis van het Frans;

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.