Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Internal System Engineer die proactief zorgt voor het hoogste niveau van systeemprestaties en stabiliteit van de infrastructuur binnen 9A? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als ICT System Engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren en configureren van systemen, het garanderen van de beschikbaarheid van de infrastructuur, het samenwerken met IT-medewerkers en het vinden van manieren om de efficiëntie van het systeem te verhogen.

Vervolgens hou je je bezig met onderhoud op de interne systemen (hardware en software), alsook de opzet van laptops en andere assets binnen de group 9A.

Verder zal de uitfasering van systemen alsook de migratie naar de cloud ondersteunen en end-user support leveren zullen mee tot je dagelijkse takenpakket horen.

Samengevat, een System IT Engineer binnen 9A staat in voor de opzet, onderhoud alsook uitfasering van systemen – Involved to evolve, together we can make a difference.

Wat mag je als System Engineer van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als System Engineer

 • Je bent bij voorkeur een ervaren Bachelor met een vergelijkbaar kennisniveau;
 • Opzetten, onderhouden en uitfaseren van interne systemen (laptops en Microsoft-pakketten), dit voor de interne medewerkers van 9A; · Kennis van Azure, O365, Powershell en scripting is een voordeel;
 • Je bent communicatief, klantgericht, gaat voor toegevoegde waarde via teamwork.
 • Je neemt “ownership” op, voert kwaliteit hoog in je vaandel en beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we steeds onze doelen na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.