Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven IT Performance Consultant die de productiviteit en efficiëntie van bedrijven naar een hoger niveau kan tillen? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Als IT Performance Consultant help je mee aan het optimaliseren van de performantie van de door ons geïmplementeerde applicaties en de samenwerking tussen diverse domeinen, systemen en oplossingen zoals bv ERP, CRM, PLM, …

Je kom terecht in een project team waar je samen met andere functionele- en technische consultants, Solutions Architect ’s en de Projectleider ramingen uitwerkt voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties.

Vervolgens staat je in voor databases, waarbij security en performantie essentieel zijn. Daarbij beheer je zowel voor klanten als intern SQL servers en Azure Sql Dds.

Samen met de Project Manager zoek je steeds naar verbetervoorstellen, om zo voor “the extra mile” te kunnen gaan voor de klanten.

Wat mag je als IT Performance Consultant van 9altitudes verwachten?

 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Je komt terecht in een onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé;
 • Een aantrekkelijk salaris, een mooi extralegaal voorwaardenpakket (o.a. hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques) en een firmawagen met tankkaart;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;

En wat verwacht 9altitudes van jou als IT Performance Consultant?

 • Je bent bij voorkeur Master of een ervaren Bachelor met een vergelijkbaar kennisniveau;
 • Je hebt ervaring in een SQL-serveromgeving. Bij voorkeur beschik je over enkele Microsoft Certificates;
 • Je hebt kennis van Microsoft SQL Server Administration;
 • Je neemt “ownership” op, voert kwaliteit hoog in je vaandel en beseft wat rendement en vlotte wendbaarheid voor een klant kan betekenen;
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een goede basis van het Frans;

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.