Ad Ultima Careers

Ben jij een gedreven Data Integratie Architect die zijn team en projecten naar een hoger niveau kan tillen? Wil je dynamiek en afwisseling in je werk? Ben je klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Lees even verder, want…

Data Integratie Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de data-integratieoplossing van onze digitale bedrijfstransformatieprojecten. Je leidt het projectteam van dataconsultants en plant de werkdruk van het team. Je werkt samen met de projectmanagers om de projectmijlpalen & doelstellingen te behalen.

Het is jouw taak om de (bidirectionele) integratie tussen een data platform oplossing en de ERP-applicaties van de klant en andere LOB-applicaties te ontwerpen. Je faciliteert de definitie van datavereisten, datamodellering, interface-ontwerp tussen de IT-systemen, implementatie van datapijplijnen om data te extraheren, transformeren en laden, migratie- en omschakelingsplanning.

Naast het leiden van projecten, adviseer je onze klanten en onze eigen consultants ook over best practices op het gebied van integratie, data-architectuur, definitie van eisen en datakwaliteit.

Je verricht technische pre-sales werkzaamheden: je adviseert potentiële klanten over de integratiearchitectuur die past bij hun systeemlandschap en faciliteert demo’s.

Wat mag je als Data Integratie Architect van 9altitudes verwachten?

Onze primaire focus ligt op de Europese markt. Je werkt vanuit één van onze kantoren in België. Er zijn mogelijkheden voor flexwerken en werken voor internationaal opererende klanten, reizen en werken in het buitenland.

 • Een hoge mate van autonomie;
 • Brede verantwoordelijkheid, grote variatie in het werk;
 • Diverse opdrachtgevers in diverse branches met uitdagende groottes;
 • Mogelijkheid om actief bij te dragen tot de groei van de 9altitudes-activiteiten in België en Europa;
 • Een stabiel, no-nonsense bedrijf met een duurzame en gezonde groei;
 • Een baan met veel interactie;
 • Een uitdagend product- en serviceportfolio;

En wat verwacht 9altitudes van jou als Data Integratie Architect?

 • Je hebt een academische graad of vergelijkbaar door ervaring;
 • Je hebt een gedegen ervaring in Data Engineering, Data Integration of Systems Integration;
 • Je hebt ervaring als projectmanager of minimaal 3 jaar relevante ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen in een Data & Process Integration context;
 • Je bent een doorgewinterde professional met bij voorkeur ervaring met Dynamics 365-integratie. Kennis van database-, integratie- en rapportagetechnologieën zoals SQL Server, SSIS, SSAS (Multidimensional / Tabular), Power BI, Azure Data Factory / Databricks, Azure Logic Apps / Function Apps;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel, je beheerst de technische ICT-taal maar maakt ook gemakkelijk contact met zakelijke stakeholders;
 • Je bent analytisch en resultaatgericht, denkt eerder in oplossingen dan in problemen en beschikt over uitstekende planningsvaardigheden waarmee je gemakkelijk prioriteiten kunt stellen;
 • Je spreekt vloeiend Engels, beheersing van het Nederlands, Frans of Duits is een pluspunt;
 • ….

Interesse? Solliciteer dan hier, want ….

9altitudes is de internationale proactieve voorloper op technologie en procesoptimalisatie! Op vandaag zijn we actief in 5 landen in Europa (Nederland, België, Denemarken, Slovenië en Frankrijk). Met meer dan 450 medewerkers hebben we expertise in meerdere domeinen zoals MS Dynamics ERP en CRM, Sharepoint, BI, Data- en Documentbeheer, PTC, PLM, BC en Experlogix.

Als Europese end-to-end-partner streven we de doelen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis zijn samengesmolten om ‘echte waarde’ te leveren, die verder gaat dan louter expertise. We zijn er al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor … jij ook?

High time to say hi!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.